Noizy OTR Videos

 
  • Cover of Ganja (Official Video Lyrics)
    So we smokin' that ganja We still keep on rollin' So pass me the lighter That ganja we smokin'
  • Cover of Ke Ngju Per Mu
    Jena vec na - dhe tjer nuk Ka, Me t'thon drejten as zdu ti njoh, Se kur te kam Ty - kam Gjithcka, Ti je bota qe me rrethon,
  • Password must be at least 6 characters.