Je gjithcka (Official)

Je gjithcka qe kam dash Gjith jeten time me pas Dhe kur ndodhem larg teje me mungon Kur te shoh ty cdo nat Me ben te ndjehem me fat Prezenca jote rreth meje Me mjafton
You may also like...
Cover
Cover
Cover
Cover

HotNewHipHop - Hip Hop's Digital GiantHotNewHipHop