100 Vjet Shtet (Prod. by A-Boom & DurimKid)

♥ Shqipni te dua shum se ma dhe emrin shqiptar, ktu ne kena lind edhe ktu do vdesim bashk, I hedhi syt nga qielli plot shqiponja an e mban, jo kerkush ne smund tna marri perendia cna ka dhon ♥
You may also like...
Cover
Cover
Cover
Cover

HotNewHipHop - Hip Hop's Digital GiantHotNewHipHop