Per Inati T'Njoni Tjetrit

Back to Player  

Reperi kosovar Lyrical Son pritet që të publikoj së shpejti albumin e tij “për inati t’njani tjetrit. Reperi ka thënë për gazetën InfoPress se albumin do të promovoj në një klub në magjistralen Prishtinë – Fushë Kosovë, ndërkaq kënga më e re e tyre që do të promovohet është “Për inati t’njani t’jetrit”. “Albumi përmban 25 këngë. Disa prej këngëve janë publikuar pa lejen tonë në Youtube, por prapë se prapë nuk është bërë dëm. Vetëm sa më janë shtuar fansat. Disa prej këngëve i kemi bllokuar e disa nuk kemi dashur t’i bllokojmë për arsye të fansave, të cilët na kanë përkrahur gjithnjë dhe s’kemi dashur t’ua largojmë këngët nga aty”, ka thënë Lyrical për gazetën InfoPress.

Comments

Add Comment View Comment Thread
top comment
Password must be at least 6 characters.